Javasolt elvégeztetnie a Covid-19 tesztet?

Posted by:

Az alábbi kérdések megválaszolásával megtudhatja, hogy javasolt-e az aktuális (2020.04.15.-i) szakmai irányelvek alapján Önnél a Covid-19 teszt elvégzése.

Ez a teszt a WHO (World Health Organization), az ECDC (European Centre for Disease Prevention and Control) és az NNK (Nemzeti Népegészségügyi Központ) jelenleg (2020.04.15.) hatályos irányelvei alapján készült.Száraz köhögése (váladékot nem ürül köhögés alatt) van?
Csak akutan jelentkező tünetek számítanak, a 2 hétnél régebb óta fennálló tünetek esetén csak a tünetek rosszabbodásakor válaszoljon igen-el.Légszomja (fizikai terhelés hatására jelentkező nehézlégzés, légszomj) van?
Csak akutan jelentkező tünetek számítanak, a 2 hétnél régebb óta fennálló tünetek esetén csak a tünetek rosszabbodásakor válaszoljon igen-el.Légszomja van nyugalmi helyzetben (terhelés nélkül is)?Lázas (38 celsius fok, vagy magasabb testhőmérséklet)?
Csak akutan jelentkező tünetek számítanak, a 2 hétnél régebb óta fennálló tünetek esetén csak a tünetek rosszabbodásakor válaszoljon igen-el.Találkozott az elmúlt 2 hétben az új típusú koronavírussal megerősítetten vagy valószínűsítetten fertőzött személlyel?Járt az elmúlt 2 hétben külföldön?Tapasztalt a szaglásának vagy az ízérzésének megszűnését?
Csak akutan jelentkező tünetek számítanak, a 2 hétnél régebb óta fennálló tünetek esetén csak a tünetek rosszabbodásakor válaszoljon igen-el.Érez torok fájdalmat, vagy kaparó érzést a torkában?
Csak akutan jelentkező tünetek számítanak, a 2 hétnél régebb óta fennálló tünetek esetén csak a tünetek rosszabbodásakor válaszoljon igen-el.Gyengének, erőtlennek érzi magát?
Csak akutan jelentkező tünetek számítanak, a 2 hétnél régebb óta fennálló tünetek esetén csak a tünetek rosszabbodásakor válaszoljon igen-el.Van köpetürítéssel járó köhögése?
Csak akutan jelentkező tünetek számítanak, a 2 hétnél régebb óta fennálló tünetek esetén csak a tünetek rosszabbodásakor válaszoljon igen-el.Tapasztal izomfájdalmakat?
Csak akutan jelentkező tünetek számítanak, a 2 hétnél régebb óta fennálló tünetek esetén csak a tünetek rosszabbodásakor válaszoljon igen-el.Hőemelkedése (a testhőmérséklete 37 és 38 celsius fok között) van?
Csak akutan jelentkező tünetek számítanak, a 2 hétnél régebb óta fennálló tünetek esetén csak a tünetek rosszabbodásakor válaszoljon igen-el.

0
  Kapcsolódó bejegyzések
Értesítések
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments