2018. január elsejétől a Czeizel Intézetben új, kényelmes, elegáns rendelőben fogadhatom Önöket!  A Czeizel Intézet a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel felszerelt magánrendelő, ahol egyúttal mérsékelt árakkal tudom fogadni a hozzám fordulókat.

KÉPEK A RENDELŐRŐL
VIZSGÁLATOK

Az összes vizsgálat megtekintéséhez használja a táblázat alján található görgetősávot!

Vizsgálat típusa Orvosi vizsgálat Orvosi konzultáció Nőgyógyászati rákszűrés (éves szűrővizsgálat) terhesgondozás HyCoSy (petevezeték átjárhatósági vizsgálat)
Ár 25.000 Ft 15.000 Ft 30.000 Ft 25.000 Ft 75.000 Ft
Mit tartalmaz? Az előzmények (anamnézis) feltérképezése. Eddigi leletek átnézése. Nőgyógyászati (bimanuális) vizsgálat. Hüvelyi (vagy hasi) ultrahang vizsgálat. A kezelési terv felállítása. Kontrollvizsgálat kapcsán azon pácienseknek, akik már jártak nálam vizsgálaton, alap vizsgálatkor szükségesnek talált, és azóta elvégzett laborvizsgálatok kiértékelése, és ezek birtokában a terápiás terv felállítása történik. Az orvosi vizsgálatban foglaltakon felül, egy méhnyakrák szűrést és az emlő manuális (kézzel történő) tapintásos vizsgálata. Terhesgondozási vizsgálat, ultrahangvizsgálattal, vérnyomásméréssel, a leletek és a teendők átbeszélésével. A vizsgálat során egy vízszerű kontrasztanyag segítségével, ultrahagnos követés mellett tesszük láthatóvá a petevezetők állapotát és a méhűrt. Amennyiben erről a vizsgálatról bővebben szeretne olvasni, kattintson ide!
Mennyi idő? 20 perc. 15-20 perc. 20 perc. 20 perc. A vizsgálat maga 5-10 perc, előkészületekkel együtt 20 perc.
Szükséges előkészületek Eddigi leleteit hozza magával. Lehetőleg ne menstruáció alatt jöjjön, de ha mégis, ez nem teszi lehetetlenné a vizsgálatot. Az utolsó vérzés első napját meg fogom kérdezni, ha emlékszik erre, az nagy segítség. Az elkészült laborleleteket és egyéb vizsgálati eredményeket hozza magával. Az eddigi leleteit hozza magával. Menstruáció alatt a méhnyakrák-szűrés nem végezhető el, így ne a menstruáció alatt jöjjön. Az eddigi leleteit hozza magával. Fontos, hogy a menstruáció teljesen elmúljon, semennyi vérzés ne legyen már, de mindenképpen a ciklus első 10 napján belül történjen a vizsgálat.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő 09:00-19:00
Szerda 09:00-19:00
Péntek 09:00-15:00

BEJELENTKEZÉS: 
Online időpont foglaláshoz kattintson ide!
Amennyiben telefonon szeretne bejelentkezni, vagy sürgős, soron kívüli vizsgálatra van szüksége, hívja ezt a telefonszámot: +36203217819.
RECEPT IGÉNYLÉS:

Recept igényléséhez kattintson ide!

A RENDELŐ CÍME: 1016, Budapest, Bérc utca 23.

Az autóval érkező páciensek az intézet saját parkolójában hagyhatják az autójukat.

Tömegközlekedőknek, a Móricz Zsigmond körtérről induló 27-es jelzésű autóbuszt javasoljuk, amelyről a Búsuló juhász (Citadella) megállónál kell leszállni, majd kb. 100 méter sétával érhető el a rendelő.

A kísérők gyerekeikkel a szomszédos, díjtalanul használható, fantasztikus játszótéren is kikapcsolódhatnak.

 SZERZŐDÖTT EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK