Pajzsmirigy alulműködés – videó

2018-12-09
Dr. Kelemen Csaba

A pajzsmirigy alulműködés (hypothyreosis) korunk egyik igen gyakori betegsége. A felnőtt lakosság 4-10%-át (!) érinti. A jó hír az, hogy az esetek jelentős részében egy könnyen kezelhető betegségről van szó, megfelelő kezelés mellett a páciens életminősége sem romlik és a várható élettartam sem csökken. A fentiek is jól mutatják, hogy az ezzel a betegséggel kapcsolatos tudnivalókat érdemes tisztán látni, különös tekintettel arra, hogy mikor, milyen tünetek előfordulása esetén kell erre gyanakodjunk és orvoshoz forduljunk.

 

Forrás: intima

Értesítések
Visszajelzés
guest

2 hozzászólás
legrégebbi
legújabb
Inline Feedbacks
View all comments
Sarnyai Éva
Sarnyai Éva
4 éve

Üdv:Dr úr! Február 7-én műtöttek Pajzsmistruma, strumára.Miotta szedem a gyógyszert azota híztam 12-kl.Még nem ált be a gyogyszertöl és így felemelték a gyogyszer menyiségét 75mg-ról 100-mg-ra Letrox.Alul müködést csinált nekem, és így hízok.Mit kell tennem ilyenkor?

hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_ok.png

Nekem szól! Egészségértés Díj 2019


MILYEN SZŰRÉSEK JAVASOLTAK ÖNNEK? >>

KAPCSOLAT

Rendelésre ide kattintva online is be tud jelentkezni. Sürgős esetben, vagy ha telefonon szeretne bejelentkezni, hívja ezt a telefonszámot: +36 20 3217819 Az online konzultációt ide kattintva éri el. Amennyiben a bejelentkezéssel kapcsolatban kérdése van, az asszisztensnőmmel ide kattintva tudja felvenni a kapcsolatot.

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne értesülni arról, ha új bejegyzés jelenik meg, iratkozzon fel a hírlevélre!

Feliratkozás után kérem ellenőrizze az email fiókját a feliratkozás megerősítéséhez!

A feliratkozás után kapni fog három betegségről (PCOS, inzulin rezisztencia, pajzsmirigy alulműködés), illetve a terhesgondozásról egy részletes tájékoztatót is.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x