Kedves Pácienseim!

A járványügyi veszélyhelyzet miatt, az aktuális szakmai javaslatokat figyelembe véve az alábbi változások történnek a rendelés tekintetében:

1. A rendelésre kérem csak valóban indokolt esetben jöjjenek. Ilyen a veszélyezetett terheseknél, illetve a panaszoos terheseknél a várandósgondozás, sürgős problémák, akut tünetek (pl bő vérzés, súlyos gyulladásos panaszok) kezelése.

2. Kérem halasztható vizsgálatokra ne jelentkezzenek be. Amennyiben már van foglalt időpontjuk, de a vizsgálat halasztható, kérem:

  • akinek van regisztrációja, az foglalási felületen az idővonaláról is törölheti a bejelentkezését
  • az online felületen foglalt páciensek a visszaigazoló levelükben a lemondó linkre kattintva törölhetik a foglalásukat
  • aki telefonon foglalt időpontot, vagy az előző két lehetőséggel nem boldogul, ide kattintva tudja lemondani a foglalását.

3. Elindult az online rendelés, melyet ide kattintva érhet el!

4. Akinek receptre van szüksége, e-recept felírásához kattintson ide. A receptet automatikusan ki tudja váltani a patikákban, nem kell eljönnie a rendelőbe a kinyomtatott receptért.

5. A rendelőbe kérem hozzátartozó, kísérő nélkül érkezzenek. A kiadott időpontokat ritkítjuk, így is törekedve arra, hogy lehetőség szerint a váróban is minél kevesebb ember tartózkodjon. Kérem az időpontjukra ezért pontosan érkezzenek, amennyiben hamarabb érnek oda, kérem az épületen kívül várakozzanak. Kérem viseljenek maszkot.

A Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán érvényben lévő aktuális szabályokat ide kattintva találja.

Tekintettel arra, hogy a helyzet napról napra változik, ezen az oldalon értesítem Önöket minden lényeges változásról, kérem figyeljék és a böngészőben frissítsék is az oldalt olvasás előtt!

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos szakmai írásaimat ide kattintva éri el.

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm!