Bemutatkozás

Dr. Kelemen Csaba vagyok, szülész-nőgyógyász és endokrinológus főorvos. Orvos családból származom, nagyapám Dr. Kelemen István szülész-nőgyógyász főorvos, érdemes orvos. Édesapám Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyász főorvos. Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, a Szülész-Nőgyógyász szakorvosi, majd az Endokrinológus szakorvosi képesítésemet is itt szereztem meg. Egyetem után Japánban, az akitai Red Cross Hospitalban dolgozhattam egy évig, egy japán állami ösztöndíj keretében, majd a (később bezárásra ítélt) Budapesti MÁV Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán helyezkedtem el. Jelenleg a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom, adjunktusi, majd főorvosi kinevezésemet is itt kaptam meg.


Miben segíthetek?

Nem csak tüneteket kezelek, hanem a problémák valódi okának gyógyítása a célom. Fókuszomban a női hormonális rendszert érintő tünetek és betegségek állnak, úgymint hajhullás, elhízás, vérzészavarok (rendszertelen vérzés, elhúzódó vérzés, stb.), ésszerű fogamzásgátlás, meddőségi problémák, terhesség alatti hormonális eltérések.

Számomra természetes az orvos-beteg kapcsolatban a közvetlen hangnem, a partneri viszony. Különösen a terhesgondozás és a szülés során törekszem arra, hogy ezt a csodálatos folyamatot természetes módon tudják megélni a kismamák. A várandósság alatt felmerülő kérdésekre próbálok mind a rendelés alatt személyesen, mind szükség esetén telefonon választ adni.


Rendelői hátterem – Czeizel Intézet

2018 január elsejétől a Czeizel Intézetben új, kényelmes, elegáns rendelőben fogadhatom Önöket, továbbra is mérsékelt áron. A Czeizel Intézet a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel felszerelt magánrendelő, ahol professzionális környezetben, de mindvégig az ember, a nő van a középpontban.


Tapasztalataim, érdeklődési területeim

Nőgyógyászat Szülészet Meddőségi vizsgálatok
Nőgyógyászati szűrővizsgálatok Terhesgondozás Meddőségi kivizsgálás
PCO szindróma Szülésvezetés Hormonális eltérések
Nőgyógyászati endokrinológia (hormonális eltérések) Hipnoszülés HyCoSy – ultrahangos, fájdalommentes petevezeték átjárhatósági vizsgálat
Fogamzásgátlás, családtervezés Terhességi hormonzavarok Anatómiai eltérések
Műtéti beavatkozások (laparoscopia, laparotomia, hüvelyi műtétek)
Vérzészavarok