Villa Medicina-ban új, kényelmes, elegáns rendelőben fogadhatom Önöket!  A Villa Medicina a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel felszerelt magánrendelő, ahol egyúttal mérsékelt árakkal tudom ellátni a hozzám fordulókat.

KÉPEK A RENDELŐRŐL

VIZSGÁLATOK, CSOMAGOK

Az összes vizsgálat és csomag megtekintéséhez használja a táblázat alján található görgetősávot!

Vizsgálat típusa Orvosi vizsgálat Orvosi konzultáció Nőgyógyászati rákszűrés (éves szűrővizsgálat) HyCoSy (petevezeték átjárhatósági vizsgálat) Teherbeesés előtti csomag Nőgyógyászati-endokrin (hormonzavar) csomag Meddőségi csomag
Ár 15.000 Ft 10.000 Ft 17.000 Ft 60.000 Ft 48.000 Ft 35.000 Ft 97.000 Ft.
Mit tartalmaz? Az előzmények (anamnézis) feltérképezése. Eddigi leletek átnézése. Nőgyógyászati (bimanuális) vizsgálat. Hüvelyi (vagy hasi) ultrahang vizsgálat. A kezelési terv felállítása. Megelőző orvos vizsgálat után, az elvégzett laborleletek, illetve egyéb vizsgálatieredméynek kiértékelése. A kezelési terv felállítása. Az orvosi vizsgálatban foglaltakon felül, egy méhnyakrák szűrést és az emlő manuális (kézzel történő) tapintásos vizsgálata. A vizsgálat során egy vízszerű kontrasztanyag segítségével, ultrahagnos követés mellett tesszük láthatóvá a petevezetők állapotát és a méhűrt. Amennyiben erről a vizsgálatról bővebben szeretne olvasni, kattintson ide! Az orvosi vizsgálatban foglaltakon felül méhnyakrák-szűrés, alapvető hormonvizgsálatok (FSH, LH, ösztrogén, progeszteron, tezstoszteron, prolaktin, TSH, AMH) és a terhesség szempontjából lényeges kórokozók szűrése (toxoplasma, rubeola, vaericella). Ez a csomag vérzészavarok, menstruációs rendellenességek, PCOS és inzulin rezisztencia gyanúja esetén ajánlott.
Az orvosi vizsgálatban foglaltakon felül tartalmazza a fontosabb hormonvizsgálatokat (FSH, LH, ösztrogén, progeszteron, tezstoszteron, prolaktin, TSH) és egy terheléses cukorvizsgálat kapcsán az inzulin rezisztencia vizsgálatot.
Az orvosi vizsgálatban foglaltakon felül egy hormonális kivizsgálás és a petevezető átjárhatósági vizgsálat (HyCoSy) része a csomagnak.
Mennyi idő? 20 perc. 15-20 perc. 20 perc. A vizsgálat maga 5-10 perc, előkészületekkel együtt 20 perc. 20 perc + vérvétel (10 perc) 20 perc + vérvétel (2 óra) 20 perc + vérvétel (10 perc)
Szükséges előkészületek Eddigi leleteit hozza magával. Lehetőleg ne menstruáció alatt jöjjön, de ha mégis, ez nem teszi lehetetlenné a vizsgálatot. Az utolsó vérzés első napját meg fogom kérdezni, ha emlékszik erre, az nagy segítség. Az elkészült laborleleteket és egyéb vizsgálati eredményeket hozza magával. Az eddigi leleteit hozza magával. Menstruáció alatt a méhnyakrák-szűrés nem végezhető el, így ne a menstruáció alatt jöjjön. Fontos, hogy a menstruáció teljesen elmúljon, semennyi vérzés ne legyen már, de mindenképpen a ciklus első 10 napján belül történjen a vizsgálat. Az eddigi leleteit hozza magával. Lehetőleg ne menstruáció alatt jöjjön. Az utolsó vérzést és a ciklus rendszerességét meg fogom kérdezni. A hormonvizsgálat a ciklus 3.-6. napja között a legideálisabb. Az eddigi leleteit hozza magával. Lehetőleg ne menstruáció alatt jöjjön. Az utolsó vérzést és a ciklus rendszerességét meg fogom kérdezni. A hormonvizsgálat a ciklus 3.-6. napja között a legideálisabb. Fontos, hogy a menstruáció teljesen elmúljon, semennyi vérzés ne legyen már, de mindenképpen a ciklus első 10 napján belül történjen a vizsgálat.
A hormonvizsgálat a ciklus 3.-6. napja között a legideálisabb.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő 15:00-19:00
Szerda 13:00-18:00
Péntek 08:00-14:00

BEJELENTKEZÉS: +36203217819
A RENDELŐ CÍME: 1126, Budapest, Németvölgyi út 17.

A Villa Medicina megközelíthető a 21-es autóbusszal, illetve az 59-es villamossal, a Királyhágó tértől pár percre, az Orbánhegyi út legelején. Parkolási lehetőség az udvaron!