2018. január elsejétől a Czeizel Intézetben új, kényelmes, elegáns rendelőben fogadhatom Önöket!  A Czeizel Intézet a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel felszerelt magánrendelő, ahol egyúttal mérsékelt árakkal tudom fogadni a hozzám fordulókat.

KÉPEK A RENDELŐRŐL

VIZSGÁLATOK, CSOMAGOK

Az összes vizsgálat és csomag megtekintéséhez használja a táblázat alján található görgetősávot!

Vizsgálat típusa Orvosi vizsgálat Orvosi konzultáció Nőgyógyászati rákszűrés (éves szűrővizsgálat) HyCoSy (petevezeték átjárhatósági vizsgálat) Teherbeesés előtti csomag Nőgyógyászati-endokrin (hormonzavar) csomag Meddőségi csomag
Ár 18.000 Ft 12.000 Ft 20.000 Ft 65.000 Ft 48.000 Ft 35.000 Ft 97.000 Ft.
Mit tartalmaz? Az előzmények (anamnézis) feltérképezése. Eddigi leletek átnézése. Nőgyógyászati (bimanuális) vizsgálat. Hüvelyi (vagy hasi) ultrahang vizsgálat. A kezelési terv felállítása. Kontrollvizsgálat kapcsán azon pácienseknek, akik már jártak nálam vizsgálaton, alap vizsgálatkor szükségesnek talált, és azóta elvégzett laborvizsgálatok kiértékelése, és ezek birtokában a terápiás terv felállítása történik. Az orvosi vizsgálatban foglaltakon felül, egy méhnyakrák szűrést és az emlő manuális (kézzel történő) tapintásos vizsgálata. A vizsgálat során egy vízszerű kontrasztanyag segítségével, ultrahagnos követés mellett tesszük láthatóvá a petevezetők állapotát és a méhűrt. Amennyiben erről a vizsgálatról bővebben szeretne olvasni, kattintson ide! Az orvosi vizsgálatban foglaltakon felül méhnyakrák-szűrés, alapvető hormonvizgsálatok (FSH, LH, ösztrogén, progeszteron, tezstoszteron, prolaktin, TSH, AMH) és a terhesség szempontjából lényeges kórokozók szűrése (toxoplasma, rubeola, vaericella). Ez a csomag vérzészavarok, menstruációs rendellenességek, PCOS és inzulin rezisztencia gyanúja esetén ajánlott.
Az orvosi vizsgálatban foglaltakon felül tartalmazza a fontosabb hormonvizsgálatokat (FSH, LH, ösztrogén, progeszteron, tezstoszteron, prolaktin, TSH) és egy terheléses cukorvizsgálat kapcsán az inzulin rezisztencia vizsgálatot.
Az orvosi vizsgálatban foglaltakon felül egy hormonális kivizsgálás és a petevezető átjárhatósági vizgsálat (HyCoSy) része a csomagnak.
Mennyi idő? 20 perc. 15-20 perc. 20 perc. A vizsgálat maga 5-10 perc, előkészületekkel együtt 20 perc. 20 perc + vérvétel (10 perc) 20 perc + vérvétel (2 óra) 20 perc + vérvétel (10 perc)
Szükséges előkészületek Eddigi leleteit hozza magával. Lehetőleg ne menstruáció alatt jöjjön, de ha mégis, ez nem teszi lehetetlenné a vizsgálatot. Az utolsó vérzés első napját meg fogom kérdezni, ha emlékszik erre, az nagy segítség. Az elkészült laborleleteket és egyéb vizsgálati eredményeket hozza magával. Az eddigi leleteit hozza magával. Menstruáció alatt a méhnyakrák-szűrés nem végezhető el, így ne a menstruáció alatt jöjjön. Fontos, hogy a menstruáció teljesen elmúljon, semennyi vérzés ne legyen már, de mindenképpen a ciklus első 10 napján belül történjen a vizsgálat. Az eddigi leleteit hozza magával. Lehetőleg ne menstruáció alatt jöjjön. Az utolsó vérzést és a ciklus rendszerességét meg fogom kérdezni. A hormonvizsgálat a ciklus 3.-6. napja között a legideálisabb. Az eddigi leleteit hozza magával. Lehetőleg ne menstruáció alatt jöjjön. Az utolsó vérzést és a ciklus rendszerességét meg fogom kérdezni. A hormonvizsgálat a ciklus 3.-6. napja között a legideálisabb. Fontos, hogy a menstruáció teljesen elmúljon, semennyi vérzés ne legyen már, de mindenképpen a ciklus első 10 napján belül történjen a vizsgálat.
A hormonvizsgálat a ciklus 3.-6. napja között a legideálisabb.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő 15:00-20:00
Szerda 09:00-15:00
Péntek 09:00-15:00

BEJELENTKEZÉS: +36203217819
A RENDELŐ CÍME: 1016, Budapest, Bérc utca 23.

Az autóval érkező páciensek az intézet saját parkolójában hagyhatják az autójukat.

Tömegközlekedőknek, a Móricz Zsigmond körtérről induló 27-es jelzésű autóbuszt javasoljuk, amelyről a Búsuló juhász (Citadella) megállónál kell leszállni, majd kb. 100 méter sétával érhető el a rendelő.

A kísérők gyerekeikkel a szomszédos, díjtalanul használható, fantasztikus játszótéren is kikapcsolódhatnak.